• PREVAJALSKE STORITVE

  • UGODNOSTI ZA ŠTUDENTE

    Prevodi povzetkov diplomskih in magistrskih nalog po ceni 14 €!
  • NE PREZRITE!

    NOVIM STRANKAM NUDIMO 20-% POPUST NA PRVI PREVOD!

Za vas nudimo

Prevajanje

Za vas prevedemo besedila vseh vrst: spletne strani, promocijska besedila, pogodbe, poročila, tehnična besedila, pravna besedila, finančna besedila, življenjepise, motivacijska pisma, priporočila ipd.

Lektoriranje

Nudimo tudi jezikovni pregled besedil v slovenskem, nemškem in angleškem jeziku.

Inštrukcije

Nudimo vam pomoč pri usvajanju nemškega ali angleškega jezika, prav tako pa nudimo dodatno pomoč pri utrjevanju slovenskega jezika.

Mnenje strank o nas

Zakaj izbrati nas

Kvaliteta

Kvaliteta naših storitev je vedno na prvem mestu. Pri prevajanju smo izredno natančni in pozorni na slovnične napake. Vsakemu prevodu se posvetimo z enako odgovornostjo ter stremimo k najboljšemu rezultatu.

Profesionalnost

Smo izobražen kader. Do naših strank imamo profesionalen in prijazen odnos in vedno upoštevamo njihove želje ter se jim prilagodimo. Veliko nam pomeni individualen pristop, kar je najpomembneje pri inštrukcijah.

Zanesljivost

Naša odlika je tudi zanesljivost, saj spoštujemo roke oddaje prevodov in jih strogo upoštevamo. Vedno se držimo tudi dogovorjenih terminov za inštrukcije ter smo stoodstotno pripravljeni na vsako uro posebej.

Odzivnost

Zavedamo se, da je v današnjem času, ko nam primanjkuje časa, hitra odzivnost še kako pomembna, zato našim strankam vedno odgovorimo v najkrajšem možnem času ter jim skušamo pomagati pri jezikovnih preprekah.

Izkušenost

Smo mlado podjetje z raznolikimi izkušnjami. Med drugim smo prevajali strokovna besedila s področja financ, tehnike, navodila za uporabo, prav tako pa imamo izkušnje s prevajanjem leposlovnih besedil. Veliko izkušenj imamo tudi s prevajanjem povzetkov diplomskih in magistrskih nalog, motivacijskih pisem ter življenjepisov.

Zaupajo nam